Welkom bij Ebenezer Operatie Exodus Nederland

Het doel van Ebenezer Operatie Exodus is om Joodse mensen aan te moedigen om terug te keren naar IsraŽl en daadwerkelijk te helpen vanuit alle landen van de wereld, daarbij Godís koninkrijks bedoelingen verkondigend.

Ebenezer Operation Exodus is een organisatie, geboren tijdens de Golfoorlog in 1991, om Joodse mensen te helpen terugkeren naar IsraŽl. Bijbelse profetieŽn gaan in vervulling; de God van Abraham ,Izaak en Jacob (IsraŽl) is trouw aan Zijn woord en maakt zijn beloften waar. Onze humanitaire hulpprogrammaís bieden praktische ondersteuning en vertroosting aan de armen en behoeftigen in de Joodse gemeenschappen van de voormalige Sovjet-Unie, in IsraŽl en elders.

De terugkeer van het Joodse volk is een ontzagwekkend teken van Gods barmhartigheid en genade in onze dagen. Na bijna 2000 jaar brengt God IsraŽl terug naar haar historische vaderland net zoals Hij het beloofde: ď†Ik leid jullie weg bij die volken, Ik breng jullie bijeen uit die landen en laat je naar je eigen land terugkeren" EzechiŽl 36:24.

 

Kort filmverslag van de Ebenezer Vriendendag in Utrecht op 30 april

 

   Laatste Nieuws >>

 

 

Original Design Ebenezer Operation Exodus  Website designed, built and maintained Potential Communications