Ebenezer Operatie Exodus in Nederland.

Ebenezer Operatie Exodus is een internationale christelijke organisatie om Joodse mensen te helpen terug kerennaar IsraŽl. Wij geloven dat de God van Abraham, Izašk en Jacob een trouwe God is die Zich houdt aan het verbond aangaande het land van IsraŽl. lees verder»

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

Januari 1991Ö in de tijd van de eerste Golfoorlog en raketten vlogen over IsraŽl. 120 christen voorbidders uit de hele wereld waren samengekomen in het ďHoly Land West HotelĒ in Jeruzalem voor hun jaarlijkse gebedsconferentie. Er was angst dat IsraŽl aangevallen zou worden met gifgas raketten uit Irak, maar zelfs dat kon deze resolute gebedsstrijders niet stoppen en weerhouden van hun taak om te bidden voor de veiligheid van IsraŽl. lees verder»

ALIJAH VANUIT HET ZUIDEN EN WESTEN NEEMT TOE.

ZomerÖEen gezin van zes uit Manchester, wilden heel graag verhuizen naar IsraŽl zodat ze daar konden leven in een accepterende Joodse omgeving.
Een paar dagen voordat zij vertrokken moesten zij nog een manier vinden om hun gezin en 16 koffers naar de luchthaven van Luton te brengen, om vandaar te kunnen vertrekken. Een Ebenezer team kwam hen te hulp en zorgde voor een minibus en mensen die hen hielpen. lees verder»

WERKEND IN UITGESTREKTE GEBIEDEN; DE UITDAGINGEN WAAR WE VOOR STAAN OM ZELFS DE VERSTE PLAATSEN TE BEREIKEN

Onze teams in OekraÔne en al onze functionerende bases in Rusland, Oost Europa en Centraal AziŽ zullen weer een vol programma draaien met humanitaire hulp en steun aan de kwetsbare en armen. Wij zorgen Ė onder andere - voor warme winterkleren, dekens, winterschoenen voor kinderen, medicijnen en hulp aan Holocaust overlevenden, voedsel pakketten en basis huishoudproducten. lees verder»

 

   lees verder