Ebenezer Operatie Exodus - Engage

Engage- De juiste Focus

Engage - Reaching the next generation

Engage IsraŽl. De grootste vervulling van Bijbelse profetie van de afgelopen 2000 jaar vindt plaats voor de ogen van de wereld, maar deze generatie kan het niet zien. Is dit omdat Bijbelse profetie niet geleerd wordt in kerken of is het iets anders?

Engage - Reaching the next generation - Operation Exodus

De kijk van deze generatie op IsraŽl is het symptoom van een veel groter probleem wat overgenomen is door vele generaties. Het gaat niet alleen om IsraŽl maar om de wet, zonde en genade. Het tast de eigenlijke grondbeginselen van ons geloof aan. Het verandert het karakter en de natuur van God. Doordat elke generatie deze onopgeloste kwesties doorgeeft worden het fundamentele aannames in het geloof van de volgende generatie. Door de jaren heen is de focus van de Schriften veranderd van God naar de mens.

Men heeft Gods profetieŽn en beloften omgedraaid en de betekenissen ervan vervormd. Dat is humanisme. Menselijke moraal, cultuur, ervaring en redenaties zijn de beslissende factor geworden om Godís woord uit te leggen. Het resultaat is er dat een hele generatie de waarheid van wat is geschreven niet kan zien. Veel van dat alles is geworden tot vage heidense tradities, door de mens verzonnen rituelen en persoonlijke waarheid, gelardeerd met losse Bijbelteksten ideeŽn waarheid kunnen aantonen wat wenselijk geacht wordt met name voor de jongere generatie, die simpelweg hebben ontvangen wat hen is geleerd.

Enage - Reaching the next generation - Operation Exodus

Om waarheid te kunnen ontvangen is een openbaring door de Heilige Geest een vereiste, maar soms heb je een ervaring nodig om te zien, aan te raken, te voelen en te smaken. Dezelfde Bijbelteksten kunnen worden gelezen,maar kunnen op een andere manier aangeboden worden die uitdaagt om vooroordelen kwijt te raken. Zo probeert Engage met haar leven veranderende programmaís en onderwijs, speciaal ontworpen om de ogen te openen van de volgende generatie, dit te bereiken.

Ben je geÔnteresseerd, lees dan ook de publicatie in ons bulletin, onder de volgende link : IsraŽl tour brochure 2016 en / of neem contact met ons op ; Stichting Ebenezer Operation-Exodus, info@ebenezer.nl.